Neuropsikologi lan terapi wicara ing Bologna

Apa sampeyan pengin njaluk evaluasi?

Kita ngrampungake pambiji lan perawatan neuropsikologi lan terapi wicara kanggo kelainan kognitif, basa lan sinau, ngatasi layanan kanggo bocah-bocah prasekolah lan bocah sekolah, remaja lan wong diwasa enom.
KABEH INFORMASI sing migunani: LOKASI, WAKTU, BIAYA.

Game Center: Apa sing pengin sampeyan upgrade?

Fungsi perhatian lan eksekutif
game nulis free kita
Game matematika gratis
Kegiatan lan bahan babagan aphasia
Bahan gratis kanggo aphasia lan pidato

Kertu

Bahan gratis kanggo maca, nulis, basa, kalkulus, perhatian lan fungsi eksekutif!

Kertu kognitif pelatihan gratis

Kursus kita

Kursus online sing ora sinkron kanggo profesional: mesthi nganyari lan tindakake miturut jangkah sampeyan dhewe!

Latihan Kognitif Kursus Online

Layanan kita

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri