Il 26 May Aku seneng banget dadi pamicara, ing perusahaan prof. Savelli lan Dr. Roppa, ing acara peluncuran app "Bèntèng tembung" digawe dening pambuka Label Gulung (pemenang klompok kompetisi Pugliesi INnovativi) sing kalebu ahli terapi pidato Dr. Chiara Lavopa.

Wis melu intervensi ing Handimatica (kene slide), Aku wis ngumumake yen taun iki kita bakal nyekseni tekane aplikasi anyar lan menarik sing ora dadi matur nuwun kanggo omah penerbitan gedhe - sing terus njaga sikap tunggu menyang pasar seluler - minangka kanggo kapinteran para rekan enom sing, saka desain kanggo implementasine, nggunakake piranti lunak khusus kanggo basa lan sinau kangelan kanthi nggunakake tangan. Iki minangka inisiatif sing kudu diwanti-wanti amarga nuduhake katresnan banget marang pakaryane nganti bisa njupuk risiko wirausaha sing saiki ora ana wong liya sing pengin njupuk.

Bèntèng tembung

Game

Minangka realisasi, kita mesthi bisa ngucapake yen "Bèntèng ukara" minangka aplikasi uga dipikirake kanthi rinci. Kegiatan beda sing gegandhengan karo pangembangan keterampilan metafonologis dheweke digawe kanthi tliti, ngasilake lan bisa uga marem saka sudut pandang grafis; Kajaba iku, ora ditampilake minangka katalog latihan sing kudu dipilih, nanging dipasang menyang crita, elemen liyane sing penting kanggo bocah. Game sawise game, mungsuh sawise mungsuh, miturut pandhuane Flick pesulap, kita bakal lelungan ruangan-ruangan kraton nganti kita ngadhepi naga pungkasan, kalah sing bakal dadi raja (utawa ratu) istana.

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Profesional kesehatan: kepiye cara komunikasi (ala) ing web

Kagiyatan kasebut, dipérang dadi telung tingkat kangelan, prihatin:

  • Sintesis suku kata
  • Segmen silab
  • Pasangan paling sithik
  • Rime
  • Manipulasi silab
  • Sintesis fonem / Rebus
  • Segmen lan komposisi fonemik
  • Fleksibel suku kata

Perawatan ing sadar produk - lan profesionalisme kolega terapi pidato - bisa dideleng ing strukture kegiatan sing maju saka sing paling gampang tekan sing luwih rumit; saben sesi ndhisiki siji phase latihan - ing njelasake nerangake kanthi jelas apa sing dibutuhake saka latihan kasebut - lan rampung karo a wayahe hadiah, mesthi ana gandhengane karo plot game.

Pros lan Cons

App ora ana rasa meri judhul sing diasilake dening merek terkenal: lagi aktif, efektif, kanthi menehi perhatian marang kabeh detail. Kanggo kepengin nggoleki rambut ing endhog aku mung bisa nemokake panggunaan warna abang kanggo nuduhake sawetara wangsulan sing bener (pelanggaran konvénsi klasik sing pengin warna abang minangka warna kesalahan), dene ing antarane margin kanggo dandan saya mesthi bisa ekspansi stimulasi (sing, nanging ora sithik). Kaya app Gambar sing digambarake bakal kepenak banget kanggo ndeleng sawijining dina "fase" sing padha, kanthi kertu kanggo macem-macem kegiatan lan papan game kanggo makili pendakian menyang kastil.

Pungkasane babagan aplikasi sing apik kanggo menehi saran ora mung kanggo bocah-bocah kanthi kangelan wicara, nanging kanggo kabeh bocah sing, seneng-seneng, bakal bisa nambah katrampilan sing migunani minangka prasyarat kanggo sinau sekolah.

Rega mesthi luwih dhuwur tinimbang rata-rata aplikasi, nanging sesuai (yen ora luwih murah) tinimbang produk sing ana gandhengane karo wilayah iki. Uga, kanggo versi Android, sampeyan bisa ndownload siji demo gratis.

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Deleng maneh: Wektu: game tim kanggo nambah basa

Tandha pungkasan: 10 mergo Label Gulung!

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Maos maca