Wacan minangka tachistoskop gratis, yaiku mung alat sing wis valid ilmiah kanggo nambah kacepetan maca. Yen anak sampeyan kesusu maca jinis tembung tartamtu, sampeyan bisa nggunakake dhaptar wektu sing tepat kanggo nglatih lan nambah kacepetan maca. Maca duwe akeh komponen sing bisa disesuaikan: sampeyan bisa nggawe dhaptar, ngganti wektu pajanan utawa jinis kegiatan, mirsani laporan latihan lan entuk dhaptar PDF sing bisa dicetak.

Coba Waca, gratis!

Maca Tachistoscope Offline

Wektu kanggo maca, saiki! Muga-muga alat kita bakal migunani kanggo nambah kacepetan maca bocah sampeyan!

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Apa bisa nggayuh kekayaan ing saben wong?

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

nambah memori siji