Balabolka minangka piranti lunak gratis sing digunakake utamane kanggo fungsi sintesis wicara. Nanging ngidini kanggo nyalin teks ing area pakaryan banjur maca saka ringkesan.

Wis sawetara kaluwihan:

  • Iku intuisi
  • Gratis
  • Ngidini nyimpen apa sing wis diwaca saka sintesis ing file (.wav utawa .mp3)




Kaya sing dilaporake ing buku sing migunani banget Skills kompensasi Fogarolo lan Scapin, program iki uga nduweni fitur sing apik banget. Diarani Fungsi Echo lan ngidini sampeyan ngrungokake karakter pungkasan, ukara pungkasan utawa ukara ditulis pungkasan.

A. Ayo nerusake tata kanthi nginstal Balabolka saka kene kanthi ngeklik Download program.

Instalasi Balabolka




Kanthi mbukak program, kita bisa uga ngerti yen ora duwe ringkesan ing basa Italia. Ayo ora nglokro! Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake pandhuan. Yen sampeyan wis duwe basa Italia, skip to point E.

B. Kita download ringkesan ing basa Italia (yen ilang) saka kene (klik ing RSSolo4Italian.zip)

C. Kita mbukak file sing wis didownload lan nginstal file kasebut ing njero

D. Kita mbukak Balabolka lan pilih basa Italia

E. Kita menyang Pilihan / Setelan lan, ing panel Umum, ing Teks Echo, kita milih bagean teks sing pengin diulang sawise ditulis.

Ya ngono! Saiki kita bisa nulis lan, ing pungkasan karakter, tembung utawa ukara, kita bakal ngrungokake apa sing wis ditulis. Iki minangka umpan balik sing bisa mbantu banget ing sawetara masalah sing nulis.

NB: kemungkinan entuk asil sing padha Maca Xme. Sawise mbukak file kasebut, klik ing Audio (speaker speaker) banjur pilih Waca tembung.

Ahli terapi pidato Antonio Milanese
Ahli terapi pidato lan programer komputer kanthi minat sinau. Aku nggawe sawetara aplikasi lan aplikasi web lan kursus ngajar babagan sesambungan karo terapi pidato lan teknologi anyar.

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri