Salah sawijining alangan sing paling apik kanggo nulis, mbok menawa paling gedhe sawise pindho, gegayutan karo surat jembatan. Nyatane, akeh bocah seneng nyederhakake nulis kanthi ngluncurake salah sawijining rong konsonan. Dadi "monte" dadi "mote", "porta" dadi "pota" lan "panas" dadi ... "Aku tiba"!

We offer sawetara game sing wis digawe kanggo nggarap aspek iki. Kanggo dhaptar tembung kanthi huruf jembatan, sing banjur dakgawe gambar, mula aku wis dipercaya situs apik saka guru Carmelina yen aku ngajak sampeyan ngunjungi.

Kertu sing bisa dicithak: tembung lan gambar kanthi jembatan huruf

Saka kene sampeyan bisa download, kanthi gratis, kertu sing digunakake ing aplikasi web kita

Tulis kanthi becik olahraga jembatan kanthi gratis

Surat apa sing ilang?

Tujuan game yaiku nyelehake saben gambar ing kothak sing ngemot aksara sing ilang.

Tembung teka silang karo jembatan huruf

Temokake, ing teka-teki, kabeh tembung sing kadhaptar!

Tembung sing dikandhani nganggo huruf jembatan

Rungokake saben tembung lan tulisen ing kothak ing ngisor iki!

Putusan ejaan tembung kanthi jembatan huruf

Deleng gambar kasebut lan pilih alternatif sing bener: kepiye carane sampeyan ngeja?

Waca Tachistoscope: huruf jembatan ("Rewrite" mode)

Wacanen tembung kanthi jembatan huruf lan tulisen maneh sawise!

Pengin nyoba game nulis gratis? Dolan maring GameCenter kita!

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Anakku ora ngelingake tabel multiplikate. Aku bisa kepiye?

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

kaping tabel