Sampeyan bisa ngurutake aplikasi web kanthi lingkup utawa nggunakake kothak "Telusuri".
Nomeorane katrangan
barrageFungsi Manungsa waé lan Eksekutif
Pertempuran Angkatan Laut ing preposisi artikulasibasa
Tabel Angkatan Laut ing tabel pingpingMathematics
Kategorisasi (sandhangan panganan-kewan-kewan)basa
Sapa sing pengin dadi jutawan ing tabel pingganeMathematics
Kode rahasianulis
Rampungake paribasanbasa
Pangertosan leksikalbasa
Pasangan paling sithikbasa
Ayo kulaMathematics
Tembung silang nganggo huruf Bridgemaca
Tembung silang nganggo GN lan GLnulis
Teka-teki silang interaktif kanthi gandhanulis
CU, QU utawa CQU? - Balapan jarannulis
Saka nol nganti satusMathematics
Putusan ejaan tembung kanthi jembatan hurufnulis
Tengen lan kiwabasa
Diktat kewannulis
Dikandhani panganannulis
Diksi ukara nganggo CU / QUnulis
Diksi ukara nganggo F lan Vnulis
Diksi tembung karo GN lan GLnulis
Tembung sing dikandhani nganggo jembatan hurufnulis
Diksi ukara nganggo P lan Bnulis
Diatur nganggo sandhangannulis
Sisih standarInstruments
Dis diskriminasi tembung karo CU lan QUnulis
Diskriminasi suku kata padha / bedabasa
Diskriminasi pamirsa kanthi swara C lan manis Cbasa
Diskriminasi pamirsa kanthi swara G lan angel Gbasa
Diskriminasi pamirsa kanthi swara S + C / alus S + Cbasa
Ganda utawa ora dobel? - diskriminasi auditorynulis
Ganda utawa ora dobel? - Balapan jarannulis
Tugas dobelFungsi Manungsa waé lan Eksekutif
Tabel wis siap - tabel PythagoreanMathematics
F utawa V?basa
Generator non-tembungmaca
Penggawa kertunulis
Game saka lawanbasa
Dina minggubasa
Identifikasi babagan presentasi auditorybasa
NgenalMemori
nggantungnulis
Miwiti F utawa V?basa
Miwiti P utawa B?basa
Aku nulisnulis
Gendéra sing ilangMemori
Huruf Bridge - Kangelan?nulis
Huruf ing lintangmaca
Mesin Verbbasa
MathPlusMathematics
matriksFungsi Manungsa waé lan Eksekutif
Memori pasangan minimal P / Bbasa
Memori pasangan T / K minimalbasa
Memori huruf / huruf awalnulis
Memori saka tabel ping-pirangMathematics
Tembung nyampurInstruments
Gampang tikelMathematics
n-MbalikFungsi Manungsa waé lan Eksekutif
Nomer ing aksara, huruf ing nomerMathematics
Watch kanggo tokohFungsi Manungsa waé lan Eksekutif
Hawkeyemaca
OperaN - denominasi kanthi cepetbasa
Isine hurufnulis
Waca jambasa
Ejaan saka disknulis
P utawa B?basa
PasatFungsi Manungsa waé lan Eksekutif
PhonoKlikFungsi Manungsa waé lan Eksekutif
Langkah palsumaca
Raja kelainanbasa
Maca Tachistoskopmaca
Nggoleki cepetFungsi Manungsa waé lan Eksekutif
Ukara suku katamaca
Tulis tembung kasebutnulis
Syllable dening suku katamaca
Jangkep saka digitFungsi Manungsa waé lan Eksekutif
Juwang saka jumlahFungsi Manungsa waé lan Eksekutif
Swara lan tembung kanthi gandhanulis
Tabel suku katamaca
Tabel kaping saka diskMathematics
Tachybranomaca
Reaksi kapingFungsi Manungsa waé lan Eksekutif
search Solvermaca
Waca rangkeng-Instruments
Kata kerja: saka ngrungokake gambarbasa
Kata kerja: saka gambar menyang tembungbasa
Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Mripat ing dalan: 25 kertu kanthi latihan perhatian

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Ayo nulis gandha! 80 kertu karo kegiatan ing gandhaPandhuan terapi pidato