INFORMASI EXTENDED ING PANGGOTAN CUKU

Situs web www.trainingcognitivo.it nggunakake cookie kanggo nggawe layanan sing gampang lan efisien kanggo pangguna sing ngunjungi kaca situs.

APAKAH APA?

Cookie minangka baris teks sing cendhak sing bisa disimpen ing komputer pangguna utawa, umume, ing piranti (tablet, smartphone, ...) nalika browser web (eg Chrome, Firefox utawa Internet Explorer) nelpon situs web tartamtu. . Ing saben kunjungan sakteruse, cookie dikirim maneh menyang situs web sing padha (cookie pihak katelu) utawa menyang situs liyane sing ngenali (cookie pihak katelu). Cookie migunani amarga ngidini situs web ngenali piranti pangguna. Dheweke duwe tujuan sing beda kayata, umpamane, sampeyan bisa navigasi kanthi efisien ing antarane kaca, ngelingake situs favorit lan, umume nambah pengalaman browsing. Dheweke uga mbantu nggawe manawa konten pariwara sing ditampilake online luwih target kanggo pangguna lan kapentingan. Adhedhasar fungsi lan tujuan panggunaan, cookie bisa dipérang dadi cookie teknis, cookie profil, cookie pihak katelu.

TEKNIK TIK

Cookie teknis penting kanggo navigasi kanthi aman lan njupuk kesempatan saka layanan sing dijaluk.

Angger-anggering Toret nyedhiyakake manawa dheweke digunakake sanajan ora ana idin sing jelas (seni. Paragraf 122 Parentah Keputusan Undhang-undhang 1/196).

Informasi kasebut ora digunakake kanggo tujuan komersial lan yen ora, ora bisa ngirit data kasebut.

CUKUP PROFILING

Iki minangka cookie sing menehi profil cara pangguna navigasi situs kasebut lan digunakake kanggo ngirim pesen pariwara sing padha selaras karo pilihan sing ditampilake ing konteks surfing net.

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Generator maos PDF, nulis lan ngitung

Miturut Guarantor Privasi, sesuai karo seni. 23 ing Keputusan Undhang-undhang 196/2003, panggunaan cookie kasebut mbutuhake informasi sing cukup lan panjaluk idin kanggo pangguna.

KANGGO PIRANG TIGA

Iki biasane profil cookie sing dikirim saka domain pihak katelu menyang situs kasebut.

APAKAH KUKU?

Kuki nahan informasi sing migunani, sing dianyari saben sampeyan bali menyang situs: iki ngidini situs nambah pengalaman telusuran.

Informasi iki uga bisa digunakake kanggo kampanye pariwara utawa kanggo tujuan statistik.

KANGGO KAKI DIPANGGO DENGAN TRAININGCOGNITIVO.IT?

Cookite teknis digunakake ing situs kasebut kanggo njamin fungsi ing sawetara bagean situs, mula browsing ing njero.

Cookies pihak katelu uga digunakake kanggo ngidini panggunaan fungsi jaringan sosial kayata Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube.

PARI ING INFORMASI KANGGO KOLEKSI KANGGO DENGAN LENGKAP INI:

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie pihak katelu, sampeyan bisa takon karo informasi babagan:

Guarantor kanggo Perlindhungan Data Pribadi khususake ruang kanggo cookie. Temokake sawetara informasi ing kene.

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Rehabilitasi memori calon sawise cedera otak

Cara ngilangake CUKU CABUTAN MENGGAPKAN KONTEKTURAN WEB BROWSER

Sampeyan bisa mateni cookie liwat setelan browser web sing digunakake kanggo surfing Internet, nderek pandhuan [cathetan: ing ngisor iki minangka pandhuan sing bisa beda, gumantung karo versi sing digunakake, kanggo browser sing dituduhake]:

safari

  • Klik ing Safari ing sisih kiwa ndhuwur

  • Pilih Preferen saka menu

  • Klik ing bagean Kebijakan

  • Klik ing tombol "mbusak kabeh data situs web"

Internet Explorer

  • Klik ing item menu lan pilih "Pilihan Internet"

  • Ing tab Umum, klik item Busak ing bagean Sejarah Eksplorasi

  • Pilih item Cookie

  • Klik ing Busak ing ngisor jendela nyembul

Mozilla Firefox

  • Klik ing tombol Menu sing ana ing sisih tengen ndhuwur (simbol)

  • Klik ing tombol Pilihan

  • Pilih tab Pribadi banjur klik "riwayat anyar"

  • Ing jendhela pop-up, pilih interval wektu sing pengin dibusak lan jinis item

  • Klik ing tombol "Batal saiki"

Google Chrome

  • Pilih menu Chrome ing toolbar ing sisih tengen ndhuwur

  • Klik ing Setelan

  • Pilih "Tampilake setelan canggih"

  • Ing bagean "Kebijakan", klik tombol "Pangaturan konten".

  • Ing bagean "Cookies", klik £ Kabeh cookie lan data situs £ kanggo mbukak jendhela kanthi rincian.

  • Yen sampeyan pengin mbusak kabeh cookie, klik "Copot kabeh" ing ngisor dialog

  • Kanggo mbusak cookie tartamtu, selehake pointer mouse ing situs sing ngasilake cookie, banjur klik X sing ditampilake ing pojok sisih tengen.

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri