Paling diunduh

 

Tembung sing padha kaya fonologis bingo
Kita nulis gandha: 80 kertu karo kegiatan
Suku kata lan metafonologi: 130 entri

 

Mbangun ukara - 60 kertu
Lexicon lan semantik - 150 kertu
Temokake suku kata - 1000 kertu

 

Temokake surat - 900 kertu
1000 kertu barrage gratis
Ayo Ngresiki Omah - Game Memori Visuospatial

 

Fungsi perhatian lan eksekutif

 

1000 kertu barrage gratis
Tokoh sing ilang - game memori sing digunakake
Memori kanthi kahanan

 

100 kertu kanthi efek stroop
Ngawasi dalan - 25 kertu kanthi kegiyatan perhatian
Simpen Penguin - Game Memori Visuospatial

 

Ayo Ngresiki Omah - Game Memori Visuospatial
 
 

 

nulis

 

Diktat ing prapatan
Sambungake huruf lan tlusuri tembung kasebut
Kegiatan babagan huruf lan swara sing padha

 

Bisnis nganggo surat jembatan
Tembung sing padha kaya fonologis bingo

 

Bingo tembung kanthi tikel kaping pindho

 

Teka-teki suku kata
Rampungake tembung kasebut
 

 

Basa lan aphasia

 

50 kertu basa gratis
Multipuruse kertu kanggo basa
Werna gambar diwiwiti karo ...

 

Rasane makna
Emosi dening Daniela Arlotti
Nggambarake Wong - dening Daniela Arlotti

 

15 lembar kasunyatan gratis babagan paribasan lan idiom
Kertu metaphonology
Tab ing semantik

 

Persamaan lan bedane
40 macem-macem kegiyatan babagan basa, maca, nulis, logika
Kertu kanggo komunikasi karo wong aphasic

 

Rodha artikulasi: alat kanggo nyetel swara
Kamar lan bandhane
CAAlcio: komunikasi kanggo mbangun ukara ing bal-balan

 

Pertempuran Angkatan Laut ing ukara minimal
 
 

 

pangerten

 

Bebek bebek
Apa sing diarani? Tab fallacy logis
Maca lagu banjur gambar adegan

 

Mathematics

 

Tabel teka-teki kaping
Kertu kanthi jumlah nganti 100
Masalah karo solusi visual

 

Numcalcio: 10 kegiyatan kanggo tabel kaping, operasi lan mbandhingake ... kanthi bal-balan
Kertu ganti rugi kanggo matématika
 

 

Books-game

 

Buku game: apa sing kedadeyan karo Santa Claus
Apa sing kedadeyan karo Santa Claus?
 

 

Game sing bisa dicithak

 

Game kertu Pepe e 2.0 ing kelompok ejaan
Nganti 20 - Nambah lan nyuda baris nomer
Kanca saka 10

Kertu kompensasi

 

Kertu kompensasi ing hard C lan soft C kanthi olahraga
 

dhaftar

100 dhaptar suku kata lan non-tembung kanggo dicithak
100 dhaptar tembung bisyllabic frekuensi dhuwur
110 dhaptar tembung trisyllabic frekuensi dhuwur
110 dhaptar tembung papat syllabic frekuensi dhuwur
100 dhaptar tembung kanthi dobel lan dobel
75 dhaptar tembung frekuensi dhuwur karo klompok ejaan

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

kesalahan: Content dilindhungi !!