Setahun kepungkur aku nulis artikel sing begja ing efek negatif saka tablet ing bocah-bocah, lan liya-liyane kenapa bocah bisa nggunakake teknologi kanthi gampang mobile. Sawise kasebut kanthi teliti, generasi anyar minangka tugas kanggo wong sing duwe tanggung jawab marang bocah lan remaja (saka wong tuwa menyang operator), nanging ora kudu kita lali yen kita uga dadi korban komunikasi komunikasi sing ditindakake dening media sosial (lan ora mung). .

Mantan desainer Google, Tristan Harris tegas ngandharake Hacking otak kanggo nerangake kepiye raksasa web ngapusi perhatian lan kapentingan kita. Dina iki, kanthi bantahan sing padha, uga Arturo Di Korintus mutusake narik plug ing sosial lan aplikasi. Nanging isih awal kanggo ngomong, data ing tangan, efek teknologi anyar babagan kemampuan kognitif kita (sanajan pengurangan jarak manungsa waé minangka akeh sing dituju karo mripat ditutup), nanging kita isih bisa mbandhingake komunikasi ing platform gedhe (Facebook , Youtube, Instagram) kanggo ngenali aspek patologis.

Maksimum jumlah lan isi tanpa wates

Ing taun 70an, Paul Grice ditetepake ing 4 maksim percakapan, utawa prinsip kanggo kerja sama ing pacelathon:

  • jumlahe
  • kwalitase
  • sesambetan
  • modo

Maksimal kuantitas maca "Aja dadi retiken utawa keluwih-luwih". Ing cendhak, informasi kasebut ora cocog karo panyuwunan kasebut, ora kurang luwih. Saiki, ayo mikir babagan sing wis ditindakake sawetara taun pungkasane muter video YouTube: video anyar diwiwiti, ora dipilih dening kita. Kanggo nyegah, kita kudu mencet "Batal" kanthi tepat. Singkat, tindakan sing jelas dibutuhake non nampa konten anyar, ora ana sing mlebu Youtube kanthi tujuan mbuwang wektu. Biasane sampeyan mlebu kanggo nonton video siji. Yen Youtube wis nantang sampeyan, video siji bisa dadi sesi sing ora ana telas.

Bayangake kahanan sing padha karo manungsa. Kita nelpon kanca kanggo golek wektu acara acara bengi iki. Kanca menehi informasi kasebut. Yen kita ora nyumerepi wektu, mula, ngomongake babagan acara liyane sing wis katon wingi lan bisa uga narik kawigatosan marang kita. Banjur pindhah maneh kanggo ndeleng kabeh bioskop sing wis sampeyan lakoni. Telpon rong menit dadi obrolan jam. Penting, kudu dicathet, pungkasane, dheweke milih topik kasebut.

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Memori perspektif ing Multiple Sclerosis

Saben platform duwe strategi dhewe kanggo menehi informasi sing luwih akeh tinimbang sing sampeyan goleki wiwitan: saka puter maneh otomatis video Youtube, menyang gulung Facebook lan Instagram tanpa wates, ngliwati "sampeyan bisa uga kasengsem" blog utawa "Pangguna sing duwe tuku barang-barang uga padha milih ... "saka Amazon. iki sikil ing lawang ora nate nate ngeklik jalaran kanthi terbuka lan mesthi ditampilake minangka perkara sing ora pati penting, sanajan klik siji bakal nyebabake kalah setengah dina utawa tuku 5 produk liyane.

Sampeyan dadi tujuanku

Nyambung menyang titik sadurunge yaiku diskusi babagan bedhane tujuan. Kita asring mbutuhake informasi khusus. Platform nyedhiyakake informasi sing (tujuan kita), nanging mbabarake sadurunge utawa ing wektu sing padha (tujuane). Spasi sing nulis tweets padha ing endi feed kita katon. Ruang acara Facebook iku padha karo kiriman umum.

Iku kaya ujar "Aku pitunjuk marang apa wektu nuduhake jam tangan, mula sampeyan ora bisa kantun jaket ngarang. Sampeyan ngerti, aku duwe toko kabeh. "

Napa milih nalika aku bisa milih kanggo sampeyan?

Ayo kula suggest acara TV adhedhasar apa sing wis sampeyan deleng. Sampeyan supaya pesen adhedhasar sing paling disenengi. Ayo kula menehi alternatif sing wis ditemtokake tinimbang takon wangsulan asli. Muga-muga dheweke milih jawaban sing bisa diwenehake kanggo wong liya.

Nalika Gmail ngenalake Jawab Smart, saka balesan cepet sing bakal diwenehake menyang email sing mung ditampa liwat siji klik, aku langsung mikir babagan set respon sing ditutup. Wong sing kerja ing patologi komunikasi ngerti manawa disaranake nggunakake jawaban tertutup karo sing ora (utawa ora ana maneh bisa) kanggo nyebutake awake kanthi cara kanthi terstruktur.

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Ngapikake keterampilan saben dina ing wong tuwa banget liwat latihan memori sing kerja

Ing Tristan Harris kasebut kanthi tepat ngandika: yen sampeyan mriksa menu, priksa pilihan sampeyan. Yen sampeyan menehi reaksi sing ditutup kanggo crita berita, sampeyan bakal ngajak wong milih ing antarane salah sawijine (apa sampeyan wis weruh manawa ing antarane reaksi negatif ing postingan Facebook, ana mung "Anger"?). Yen sampeyan milih kiriman sing ditampilake luwih dhisik, wenehi topik sing bakal sampeyan butuhake. Ing ngarep menu - utawa pilihan sing wis dipilih, kita kudu takon marang awake dhewe:

  • apa sing dakkandhakake nyukupi kabutuhanku utawa sing nggawe kaca kasebut?
  • ana pilihan liyane kajaba sing ditawakake ing menu kasebut?

Wangsulan "Pinter" saka blog Google.

Menehi perhatian sampeyan

"Aku nulis marang sampeyan ing samsung, reply nalika sampeyan duwe wektu."

Kita bisa mikir email utawa pesen whatsapp minangka surat ing bolongan, nanging kasunyatane ora kaya ngono. Tansah elinga Tristan Harris manawa perusahaan ngerti pesen sing ngganggu sawijining kegiatan iku nyebabake wong nanggapi luwih dhisik. Pramila, pesen obrolan katon kaya wong sing nutul nalika sampeyan lagi makarya, bola-bali njaluk perhatian. Carane?

  • Liwat kabar sing ngaktifake perasaan kasebut kudu nanggapi supaya ikon abang bakal ilang kanthi nomer kasebut
  • Liwat "ticks" utawa "pesen sing diwaca ing ..."

Aku butuh katrangan babagan pakaryan, nanging ora sopan nelpon rekan-rekan jam 23 bengi. Aku bisa mangkat pesen ing samsung. Deleng, dheweke nggambarake. Mesthi wae bisa mangsuli nalika iki ...

Dhaptar alasan kenapa hubungan intensif karo media sosial lan platform gedhe ing umum bisa duwe efek beracun ora mungkasi ing kene. Kanggo sijine kanthi ringkes, kaping pindho Harris:

  • Kabar ngleksanani mekanisme gratifikasi padha karo mesin slot
  • Media sosial amarga wedi, yen ora bakal kelangan berita sing penting (saengga kita ora nate ngeculake)
  • Media sosial fokus ing gratifikasi sosial lan "do ut des" saka seneng, komentar, endorsemen
  • Perusahaan nggawe tumindak sing ora dikarepake (mis. Ndhaptar saka situs) luwih angel tinimbang sing dikarepake, sing biasane ditindakake ing siji klik
Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Nglirwakake: sisih peteng ing donya

Saka Korintaiki uga negesake aspek liyane:

  • Manungsa waé fokus ing konflik. Tujuane wong sing pengin duwe pirang-pirang tampilan yaiku dadi host utawa nggawe konflik
  • Lirik kasebut dadi luwih cendhek lan kurang dipikirake: saka karakter twitter nganti meme
  • Ruangan ing ngendi saben wong duwe hak padha ngomong babagan ora siyap menyang efek Dunning Kruger
  • Media sosial feed voyeurism lan narcissism
  • Media sosial gratis ... nanging dheweke ora mbayar. Ing kasunyatan, "ngasilake" akeh kanggo kanthong perusahaan beda tanpa ngasilake apa wae (kajaba sing maca artikel iki minangka influencer)
  • Masalah sing ana hubungane karo warta lan keamanan palsu

Akeh wong sing nyuda panggunaan parsial utawa total media sosial. Sawetara ora (utawa ora bisa nindakake). Ing kasus apa wae, nggambarake jinis komunikasi lan strategi sing digunakake kanggo narik perhatian lan nuntun tumindak mung bisa mbantu kita ngatasi ruang "virtual" iki sing akeh banget virtual, amarga pengaruh sing ana ing urip saben wong.

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Nyegah demensia: apa sing bisa ditindakake lan apa sing ora