Saka kaca iki, sampeyan bisa njaluk konsultasi saka profesional TrainingCognitive babagan kasus klinis utawa tes sing bakal ditindakake kanggo evaluasi. Kita takon sampeyan ngisi formulir sing dilampirake kanthi milih profesional sing njaluk saran lan antisipasi subyek panjaluk sadurunge. Sampeyan bakal dikontak karo kasedhiyan saben jam kanggo rapat liwat Skype utawa Zoom. Biaya konsultasi yaiku € 50 / jam. Jumlah minimal, kurang saka sak jam, yaiku 50 €.

Nyuwun konsultasi

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

kesalahan: Content dilindhungi !!