Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake kursus sing ditindakake online (Platform zoom).

 

Penguatan matématika (30-31 Oktober 2021)

Guru: Ivano Anemone, Antonio Milanese, Selene Straccia

Nalika: Setu 30 lan Minggu 31 Oktober 2021 antara jam 9 esuk nganti 13 sore

Kepiye yen aku ora bisa melu? Rekaman bakal kasedhiya nganti 30 dina sawise kursus rampung. Sertifikat kehadiran bakal diterbitake kanggo sing wis rawuh paling ora 75% saka rapat langsung

Biaya: 70 €

Papan sing kasedhiya: 12 saka 30

Formulir registrasi: Ndhaptar ing kene

Program: Deleng program ing kene

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

kesalahan: Content dilindhungi !!