Kursus Asynchronous minangka kursus sing bisa sampeyan tindakake kanthi online tanpa watesan wektu. Yaiku pelajaran pelajaran sing direkam sing dibagi dadi modul lan terus dianyari. Sawise tuku kursus, kabeh video sing sabanjure diterbitake bakal kasedhiya kanthi biaya tambahan. Kursus Asynchronous ora kadaluwarsa: sampeyan bisa tuku nalika sampeyan pengin lan ngrampungake nalika sampeyan pengin.

Dandan nambah wacan

Titolo: Nambah wacan

nalika: tansah kasedhiya

Prof: dr. Antonio Milanese

Biaya: 65 euro

dadi: Luwih saka 8 jam

Campur tangan eksternal: Ivano Anemone (Disleksia lan fungsi eksekutif), Gabriele Bianco (DSA lan bilingualisme), Margherita Colacino (Maca lan muter), Francesco Petriglia (Maca lan visi), Imma Squicciarini (Protokol campur tangan saka fonem menyang lagu),

Link menyang program lan mesthi: Menyang kursus

ECM: Ora

Dandan nambah wacan

Titolo: Sadurunge Miwiti: Tips kanggo Terapis Pidato mbesuk

nalika: tansah kasedhiya

Prof: dr. Antonio Milanese

Biaya: GRATIS

dadi: Luwih saka 3 jam

Campur tangan eksternal: -

Link menyang program lan mesthi: Menyang kursus

ECM: Ora

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri