Kursus Asynchronous minangka kursus sing bisa sampeyan tindakake kanthi online tanpa watesan wektu. Yaiku pelajaran pelajaran sing direkam sing dibagi dadi modul lan terus dianyari. Sawise tuku kursus, kabeh video sing sabanjure diterbitake bakal kasedhiya kanthi biaya tambahan. Kursus Asynchronous ora kadaluwarsa: sampeyan bisa tuku nalika sampeyan pengin lan ngrampungake nalika sampeyan pengin.

 

 

 

Lokakarya PowerPoint

 

 

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

kesalahan: Content dilindhungi !!