Latihan surat gratis

Vokal (AEI) - Vokal (AOU) - Apa huruf diwiwiti karo (A - I) - Apa huruf diwiwiti karo (L - Z) - Rungokake tembung banjur pilih vokal wiwitan

Latihan suku kata gratis

Gabung tembung nganggo suku kata umum (trisyllables) - Gabung tembung nganggo suku kata umum (bisyllables)

Latihan gratis ing kelompok ejaan lan konsonan (lan ora duwe aturan baku)

Sijine ing panggonan sing bener: SCA-SCHE-SCHI-SCO-SCU - Waca tembung nganggo SCA-SCHE-SCHI-SCO-SCU - Memori tembung konsonan + R - Tembung nganggo GL - Tembung nganggo SCI - Tembung nganggo QU / CU - Frasa kanthi ana / ing kana - Frasa sing ana ing kana / ana (bagean 2)

Latihan dobel gratis

Kaputusan ejaan (dobel lan dobel) - Nyekel mole (dobel utawa ora dobel?) - Temokake enem tembung kanthi dobel sing salah - Quadrisyllables kanthi lan tanpa dobel - Trisyllables nganggo lan tanpa dobel - Bisyllables kanthi lan tanpa dobel - Diskriminasi auditor: dobel utawa non-dobel? - Keputusan tembung karo balapan ganda (balapan jaran)

Latihan grammar gratis

Ketik preposisi sing sederhana - Ketik preposisi sing diartikulasikan - Ketik artikel sing bener - Artikel tunggal - Artikel sing mesthi (tembung trik) - Artikel pasti (tunggal / jamak) - Artikel sing mesthi (lanang / feminin)

Latihan gratis kanggo nggedhekake leksikon lan kosa kata (lan ngerti luwih akeh tembung!)

Werna (kuis) - Werna (kombinasi) - Warna (memori) - Barang kluwarga (kuis) - Obyek omah (memori) - Sandhangan (kuis) - Sandhangan (memori) - Sandhangan (ndhikte) - Woh (kuis) - Woh (pirang-pirang pilihan) - Woh (gabung gambar lan tembung) - Bagian awak (kombinasi) - Bagian awak (kuis) - Profesi (kuis) - Gawe tembung majemuk - Selehake obyek ing omah (pawon) - Selehake obyek ing omah (ruang tamu) - Panganan (pilihan macem-macem) - Nggabungake tembung lan definisi - Rungokake tembung banjur pilih gambar - Kewan (gabungan tembung lan gambar) - Kewan (dikte) - Cara transportasi (nggabungake tembung lan gambar) - Tibakno wedang

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Kita nulis gandha: 80 kertu karo kegiatan

Latihan gratis kanggo kriyo

Tibakno tembung kriya sing bener - Gabung tembung kriya lan komplemen obyek - Tonton video kasebut lan pilih tembung kriya sing bener

Latihan gratis kanggo sinonim lan antonim

Memori kanthi sinonim - Tebak sinonim (anagram) - Sambungake sinonim - Sambungake antonim

Latihan semantik gratis

Sambungake kerajinan lan alat - Gambar sing salah

Latihan frase gratis

Pangerten ukara (inferensi) - Pangerten ukara (idiom) - Ukara kasebut jangkep - Pangerten babagan ukara (kata ganti) - Cangkriman

Olahraga Emosi Gratis

Anagram tembung (emosi) - Gabungke emosi lan emotikon!

Latihan tabel perkalian gratis

Tabel kaping 2: bidang - Sepur cilik - PacMan

Tabel kaping 3: bidang - Sepur cilik - PacMan

Tabel kaping 4: bidang - Sepur cilik - PacMan

Tabel kaping 5: bidang - Sepur cilik - PacMan

Tabel kaping 6: bidang - Sepur cilik - PacMan

Tabel kaping 7: bidang - Sepur cilik - PacMan

Tabel kaping 8: bidang - Sepur cilik - PacMan

Tabel kaping 9: bidang - Sepur cilik - PacMan

Tabel kaping 10: bidang - Sepur cilik - PacMan

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Tembung sing padha kaya fonologis bingo