diagnosis neuropsychological lan evaluasi terapi wicara
  • Dyslexia, dysorthography, dyscalculia, dysgraphia
  • Ganggu perhatian lan hiperaktif / impulsivitas (ADHD)
  • Kelainan basa utami
  • Ditambahake/ Potensi kognitif sing dhuwur
perawatan terapi neuropsikologis lan wicara
  • Perawatan kanggo penyakit tartamtulearning, kelainan sakaattenzione lan penyakit saka basa
  • Perawatan saka kelainan swara
  • Perawatan saka kelainan ngulu
latihan wong tuwa
  • Dalan saka dhukungan kanggo wong tuwa kanggo ngatur masalah prilaku anak
dhukungan sinau

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

kesalahan: Content dilindhungi !!