• Dyslexia, dysorthography, dyscalculia, dysgraphia
  • Masalah perhatian lan hiperaktif (ADHD)
  • Masalah saka basa
  • Perawatan kanggo penyakit tartamtulearning, kelainan sakaattenzione lan penyakit saka basa
  • Perawatan saka kelainan swara
  • Perawatan saka kelainan ngulu
  • Dalan saka dhukungan kanggo wong tuwa kanggo ngatur masalah prilaku anak

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri