Kaca iki digawe sawisé darurat COVID-19 sing mbatesi kemungkinan nyedhiyakake - lan akses menyang sesi terapi pidato. Ahli terapi pidato sing sampeyan deleng ing kaca iki, kanthi mateng bisa nggunakake bahan kanggo ngidini bocah lan wong diwasa duwe sumber daya kanggo praktik ing omah lan ngenteni maneh kegiatan normal. Puji terima kasih kanthi tak takoni kabeh.

Halaman iki ora ngemot aplikasi web sing digawe, sing kasedhiya gratis GameCenter dening TrainingCognitivo. Kanggo ngirim link menyang bisnis utawa materi, kirim email ing [Email protected] khusus jeneng, judhul kegiatan lan katrangan ringkes kanggo sapa wae sing bakal nggunakake. Penting, materi sing dikirim ora ngemot gambar utawa konten sing dilindhungi hak cipta. Ngormati profesionalisme kolega, materi sing ditampa diterbitake tanpa modifikasi saka wong sing kurang.

Antonio Milanese

NganggoApps

Suku kata, fonologi lan metafonologi



Cocokake suku kata dening Elena Angelucci

Sebutake tembung kanthi tliti manis c lan temokake teka-teki dening Benedetta Ticozzelli

Sebutake tembung nganggo / f / lan temokake teka-teki dening Benedetta Ticozzelli

Sebutake tembung nganggo / k / lan coba teka-teki (1) dening Benedetta Ticozzelli

Sebutake tembung nganggo / k / lan coba teka-teki (2) dening Benedetta Ticozzelli

Sebutake tembung kanthi konsonan / l / + lan temokake teka-teki dening Benedetta Ticozzelli

Sebutake tembung kanthi konsonan / r / + lan temokake teka-teki dening Benedetta Ticozzelli

Sebutake tembung nganggo / s / dhisikan lan temokake teka-teki dening Benedetta Ticozzelli

Sebutake tembung kanthi konsonan awal / s + (1) lan temokake teka-teki dening Benedetta Ticozzelli

Sebutake tembung kanthi konsonan awal / s + (2) lan temokake teka-teki dening Benedetta Ticozzelli

Sebutake tembung nganggo / sz / lan temokake teka-teki dening Benedetta Ticozzelli

Sebutake tembung nganggo / t / medhia lan temokake puzzle dening Giorgia Zaghini

Sebutake tembung kanthi dhisikan / v / median lan temokake teka-teki dening Benedetta Ticozzelli

Diskriminasi r / l dening Alessandra Rocchi

Diskriminasi Ski / Ci dening Giulia Montagnese

Diskriminasi t / d dening Elena Angelucci

Ayo gawe jajan (onomatopoeia) dening Giulia Montagnese

Punapa suku kata awal dening Alice Martinelli

Kesalahan karo C sing manis ing posisi tengah dening Giorgia Zaghini

Kesalahan karo sisih tengah T dening Giorgia Zaghini

Memori babagan bisyll flat dening Alessandra Rocchi

Memori tembung karo c manis ing posisi wiwitan dening Giorgia Zaghini

Memori tembung kanthi / k / dening Benedetta Ticozzelli

Memori tembung kanthi / f / dening Benedetta Ticozzelli

Memori tembung kanthi / s / dhisikan dening Monica Checchin

Memori tembung kanthi konsonan / s / + dening Sara Frizzarin

Memori tembung kanthi tengah -ST- (1) dening Roberta Benedetti

Memori tembung kanthi tengah -ST- (2) dening Roberta Benedetti

Memori tembung kanthi dhisikan T- (1) dening Giorgia Zaghini

Memori tembung kanthi dhisikan T- (2) dening Giorgia Zaghini

Memori tembung kanthi / ts / dening Bendetta Ticozzelli

Memori suku kata karo S dening Sara Frizzarin

Teka-teki tembung nganggo C manis dening Giorgia Zaghini

Priksa gambar konsonan S + dening Sara Frizzarin

Priksa konsonan awal S + gambar dening Sara Frizzarin

Syllables karo S (nemokake gambar sing didhelikake) dening Sara Frizzarin

onomatopee dening Giorgia Zaghini

Gabung tembung kanthi suku kata dhisikan sing padha dening Alice Martinelli

Sebutake tembung kanthi / k / dening Ambra Cravero

Sebutake tembung nganggo / tr / lan temokake teka-teki dening Serena Immovilli

Memori tembung kanthi / tr / dening Serena Immovilli

Rintangan karo / g / dening Maria Elisa Canale

Memori tembung nganggo sc dening Maria Elisa Canale

Cocokake suku kata karo huruf M dening Valentina Piazzoli

Cocokake suku kata karo huruf V dening Valentina Piazzoli

Cocokake suku kata karo huruf L dening Valentina Piazzoli

Cocokake suku kata karo huruf F dening Valentina Piazzoli

Cocokake suku kata karo huruf N dening Valentina Piazzoli

Sebutan tembung karo klompok SP (Ben10) dening Sara Manzi

Sebutan tembung karo klompok SP (Beku) dening Sara Manzi

Nomer jeneng nganggo / k / median (SpiderMan) dening Sara Manzi

Memori suku kata awal dening Alice Fazzone

Masangake tokoh sing diwiwiti kanthi cara sing padha dening Alice Fazzone

Gambar sing dipasangkan karo suku kata padha dening Alice Fazzone

Memori sajak dening Alice Fazzone

Memori suku kata akhir dening Alice Fazzone

Teka-teki tembung Quadrisyllabic dening Alice Fazzone

Rintangan nganggo r / dening Alice Fazzone

Teka-teki sing lucu dening Alice Fazzone

Tembung teka-teki supaya putus dening Alice Fazzone

Rhome kanggo mate 1 dening Alice Fazzone

Rhome kanggo mate 2 dening Alice Fazzone

Teka-teki SCI (wiwitan lan posisi pertengahan) dening Francesca Austoni

Memori SCI (posisi ing omah) dening Francesca Austoni

Memori SCI (posisi awal lan median) dening Francesca Austoni

narasi

Sejarah sarapan dening Monica Checchin

Rampung lan nyritakake "Hedgehog, bajing lan mabur" dening Sara Frizzarin

Rampung banjur critakake "kupu-kupu Tiffi" dening Sara Frizzarin

Crita kanthi urutan dening Alice Martinelli

Atur maneh garis wektu dening Ambra Cravero

Wacan lan nulis

Cocog karo frasa menyang gambar (1) dening Alberto Mariotto

Cocog karo frasa menyang gambar (2) dening Alberto Mariotto

Artikel siji-siji dening Alessandra Rocchi

Cloze (tema Henry Hart) dening Alessandra Rocchi

Cloze 1 dening Giulia Savio

Cloze 2 dening Giulia Savio

Kaputusan ejaan dening Alessandra Rocchi

Hangman tembung karo CH dening Alberto Mariotto

Hangman tembung nganggo CI-CE dening Alberto Mariotto

Hangman tembung karo GL dening Alberto Mariotto

Hangman tembung karo GN dening Alberto Mariotto

Hangman tembung karo SC dening Alberto Mariotto

We maca ... GH / CH dening Elena Angelucci

Temokake pasangan tembung / gambar sing bener dening Alberto Mariotto

Diskriminasi CI / GI dening Giulia Groppelli

Gabung tembung lan gambar dening Alice Martinelli

Diskriminasi tembung karo V lan F dening Alice Martinelli

Waca ukara banjur sambungake menyang gambar sing bener dening Alice Martinelli

Tembung silang nganggo jembatan huruf dening Claudia Fusari

Cloze dening gn / gl dening Roberta Marracino

Cloze adjektif dening Roberta Marracino

Pangertosan ukara dening Diego Abenante

Kategorisasi lan semantik

Pengkategorian kembang, perkakas lan panganan dening Alessandra Rocchi

Ayo ditrapake kanthi bener dening Elena Angelucci

Werna sing cocog lan jeneng dening Ambra Cravero

Sambungake kewan saka paling gedhe nganti cilik dening Ambra Cravero

Pengkategorian panganan sing manis lan gurih dening Ambra Cravero

Dompet pesenan (dhuwit recehan) dening Serena Immovilli

Dompet pesenan (dhuwit recehan lan dhuwit kertas) dening Serena Immovilli

Apa bisa tuku kanggo rega 2,5? dening Serena Immovilli

Kemas dening Diletta Ruggeroni

Game ruangan / ruangan dening Diletta Ruggeroni

Mathematics

We count! dening Elena Angelucci

Rintangan ing tabel ping pingan dening Giorgia Zaghini

Kita order nomer 1 nganti 5 dening Alberto Mariotto

Kita order nomer 1 nganti 10 dening Alberto Mariotto

Liyane utawa kurang euro? dening Serena Immovilli

Liyane utawa kurang? (1) dening Serena Immovilli

Liyane utawa kurang? (2) dening Serena Immovilli

Spasi lan wektu

Temokake pasangan kaping suwene (sore) dening Serena Immovilli

Temokake pasangan kaping suwene (esuk) dening Serena Immovilli

Kados pipa dening Serena Immovilli

basa

Pemahaman lan produksi pasangan S / T minimal

Penulis: Elena Campana

link: Download saka Drive

Latihan diskriminasi fonologi

Penulis: Francesco Petriglia

Cara nggunakake: Ing latihan kasebut saben swara digandhengake karo warna lan karakter.Tugas bocah yaiku kanggo ngerteni yen swara sing diucapake dening wong diwasa cocog karo karakter pisanan utawa kaping pindho. Contone, saben-saben wong diwasa ngucapake syllable SA, bocah kudu nunjukake bunder ijo ing sisih ndhuwur layar kanggo advance karakter. Yen, ing sisih liya, wong diwasa ngucapake FA, bocah kasebut kudu nuduhake bunderan ungu. Peranan kasebut bisa dibalikake kanthi takon bocah kasebut ngasilake suku kata sing bener, dene wong diwasa kudu ngramalake swarane apa sing wis dirungu

link: Download saka Drive

Bahan kanggo diskriminasi t / k

Penulis: Alice Sordi

link: Download saka Drive

Game saka Banyak CA / CIA angsal

Penulis: Federica Ciceri

link: Download saka Drive

Goose game tengah CA / CIA

Penulis: Federica Ciceri

link: Download saka Drive

Semantik - Apa sing dadi intruder

Pengarang: Debora Bibiano

link: Download saka Drive

Semantik - Kesetaraan lan Bedane

Pengarang: Debora Bibiano

link: Download saka Drive

Temokake tembung kanthi v

Penulis: Priscilla Malhamè

link: Download saka Drive

Gambar karo tembung v

Penulis: Priscilla Malhamè

link: Download saka Drive

Menehi tembung nganggo artikel

Penulis: Priscilla Malhamè

link: Download saka Drive

Diskriminasi s / ts

Pengarang: Bruna Agostinis

Katrangan: sawise nggandhengake swara / s / karo ula lan / ts / karo gunting, wiwiti presentasi, tekan panah sisih tengen lan rungokake swara utawa suku kata lan takon bocah kasebut ndemek ula utawa gunting menyang gumantung karo swara sing dirungu, gambar sing cocog mung bakal pindhah nalika klik kanthi mouse.

link: Download saka Drive

/ v / ing suku kata lan denominasi

Pengarang: Bruna Agostinis

Katrangan: miwiti presentasi, mencet panah nggawe kapal lan sekaligus nggandhengake fonem / v / terus nganti vokal; mencet panah, gambar katon jenenge karo swara target.

link: Download saka Drive

Swara onomatopoeic swara

Pengarang: Bruna Agostinis

Katrangan: miwiti presentasi, ngeklik saben kewan bakal ngrungokake ayat masing-masing.

link: Download saka Drive

Pangertosan leksikal - biaya

Pengarang: Bruna Agostinis

Katrangan: miwiti presentasi, njaluk bocah ndemek panganan kanthi maca ing sisih ndhuwur, mencet panah bakal mlebu menyang kart.

link: Download saka Drive

Temokake intruder

Pengarang: Bruna Agostinis

Katrangan: wiwiti presentasi lan takon bocah supaya ndemek penyerang, gambar sing tepat bakal mung pindhah nalika klik kanthi mouse.

link: Download saka Drive

Miwiti kaya

Pengarang: Bruna Agostinis

Keterangan: wiwiti presentasi lan takon bocah kanggo ndemek gambar sing diwiwiti minangka gambar sing ana ing tengah, nalika bocah ndemek gambar sing pas, pencet panah ing sisih tengen supaya penegake katon.

link: Download saka Drive

Miwiti

Pengarang: Bruna Agostinis

Katrangan: miwiti presentasi lan maca suku kata, takon bocah kanggo ndemek gambar sing diwiwiti kanthi suku kata kasebut, nalika bocah ndemek gambar sing pas, pencet panah ing sisih tengen supaya penegake katon.

link: Download saka Drive

Konsep spasial: ana ngendi?

Pengarang: Bruna Agostinis

Katrangan: ing kabeh ppt kasebut ing slide pertama sampeyan bisa takon marang bocah "ing endi X?", Nalika bocah kasebut mangsuli (umpamane "ing kranjang"), mencet panah ing sisih tengen gambar katon (umpamane bakul) lan, menet maneh, teteg katon.

Ing slide pungkasan, ing tangan liyane, sampeyan bisa ngrangsang strukture frasa sing sederhana sing ditambahi kanthi bantuan frasa warna: sampeyan bisa takon marang bocah "apa sing kedadeyan?" mencet panah ing sisih tengen, siji unsur ukara bakal langsung.

link: Lontano - ing - Sotto - on - cedhak

Arep menyang endi?

Penulis: Veronica Marrocu

Katrangan: Ing latihan sing gampang bocah kasebut dijaluk jeneng ing ndhuwur lan, mula dijenengake, dijaluk milih kranjang sing bener (woh utawa sayuran?).

link: Download saka drive

Kewan: cahya visual lan auditory

Penulis: Greta Caligaris

Katrangan: ing file kasebut

link: Download saka Drive

Game saka ya lan ora

Penulis: Greta Caligaris

Katrangan: ing file kasebut

link: Download saka Drive

Kewan

Penulis: Greta Caligaris

Katrangan: ing file kasebut

link: Download saka Drive

Rime

Penulis: Greta Caligaris

Katrangan: ing file kasebut

link: Download saka Drive

Prasyarat maca

Penulis: Greta Caligaris

Katrangan: ing file kasebut

link: Download saka Drive

Badhak domino

Pengarang: Elena Minno

link: Download saka Drive

Game saka Banyak metaphonological

Penulis: Veronica Marrocu

Katrangan: Ing game soyo gampang iki aturan sing klasik.

Kanggo muter sampeyan kudu nyelehake file ing mode presentasi. Ngitung nomer kothak sing sampeyan tekan sampeyan kanthi otomatis dikirim menyang slide kanthi latihan sing bakal ditindakake. Saben olahraga duwe animasi sing diaktifake klik ing mouse.
Warning. Sampeyan kudu nguji operasi dhisik amarga yen sampeyan klik mouse kakehan sampeyan bakal aktif ing slide sabanjure.
Kanggo bali menyang layar kanthi trek kasebut, mung langkah ing lambang Minni ing sisih ngisor.
Praktek cilik lan kabeh dadi prasaja
Cukup cacat .. ora ana sing nyandhang nanging ... kita nglatih memori supaya bocah kasebut ngelingi posisi dheweke !!

link: Download saka Drive

Pangaturan konsonan / s / + ing posisi tengah

Penulis: Gloria Bimbi

link: Download saka Drive

Sebutan / f / ing posisi wiwitan

Penulis: Alessandra Scafasci

link: Download saka Drive

Frasa kanthi tembung biseksik

Penulis: Cecilia Saioni lan Chiara Gordiani

link: Download saka Drive

Ukara minimal

Penulis: Cecilia Saioni lan Chiara Gordiani

link: Download saka Drive

Diskriminasi DT

Penulis: Cecilia Saioni lan Chiara Gordiani

link: Download saka Drive

Kegiatan swara F

Penulis: Sara Ravasio

link: Download saka Drive

Pasang minimal TD

Penulis: Cecilia Saioni

link: Download saka Drive

Pasangan paling sithik / t / - / k /

Penulis: Rosaroberta Marini

link: Download saka Drive

Petualangan saka ula ing ruang - / sp / intervokalica

Penulis: Chiara D'Alessandro

link: Download saka Drive

Sejarah kanggo / k / e / ts /

Penulis: Federica Demurtas

Katrangan: wiwiti presentasi. Anak kasebut uga mbaleni mung tembung kanthi warna abang, banjur klik sepisan lan ngenteni kabeh animasi

link: Download saka Drive

Pangenalan sajak

Penulis: Simona Corsi

Description:

Ukara sajak: pamuter kudu ngrampungake ukara kanthi nggawe sajak
Rhymes sing dipilih ing antarane rong pilihan: pamuter kudu ngerteni, milih ing antarane rong pilihan, tembung sing sajak

link: Rhymes Sajak sing dipilih ing antarane rong pilihan

Diskriminasi / m / lan / n / pasangan minimal

Penulis: Martina Lazzari

link: Download saka Drive

Bingo nganggo / v / dhisikan

Penulis: Rosaroberta Marini

link: Download saka Drive

Bingo nganggo fonem beda

Penulis: Claudia Morassutti

link: Download saka Drive

Wiwiti kanthi ... suku kata dhisikan MA-SA

Penulis: Veronica Viti

link: Download saka Drive

Konsep topologi - ing endi Dade lan Lili

Penulis: Davide Mongelli lan Linda Bottura

Katrangan: Ing file

link: Download saka Drive

Diskriminasi m / n

Penulis: Claudia Morassutti

link: Download saka Drive

Diskriminasi r / l

Penulis: Claudia Morassutti

link: Download saka Drive

Game goose nganggo / k / median

Penulis: Lucia Botti

link: Download saka Drive

Kategorisasi: woh lan sayuran

Penulis: Greta Calligaris

link: Puter ing Ngeruk

Diskriminasi tumrap tembung sing padha karo diere

Penulis: Federica Demurtas

Katrangan: Yen tembung-tembung padha, yen bocah kasebut mangsuli kanthi bener, klik tombol papan lan pasangan bocah sing padha bakal pindhah, yen tembung kasebut beda, klik panah sing bener. Nalika salah siji saka rong pasangan teka ing kranjang, tembung "apik banget" bakal katon.

link: Puter ing Ngeruk

Memori dibagi karo fonem

Penulis: Claudia Morassutti

link: Download saka Drive

Game sajak

Penulis: Dora Ghidelli

link: Download saka Drive

Memori spasial

Penulis: Dora Ghidelli

link: Download saka Drive

Métafonologi

Penulis: Dora Ghidelli

link: Download saka Drive

Sejarah kanggo nyetel / k /

Penulis: Chiara D'Alessandro

link: Download saka Drive

Crita sosial lan emosi

Alice lan vagaries

Pengarang: Giulia Montagnese

link: Download saka drive

Emosi lan negara mental

Penulis: Elisa Tosi

link: Download saka drive

CAA

Little Red Riding Hood ing CAA

Penulis: Manuela De Santis

link: Nonton video kasebut ing YouTube

Kewan: cahya kanggo simbol

Pengarang: Greta Calligaris

link: Download saka Drive

Memori Verbal

Ukuran tembung

Penulis: Alice Marotta

Cara nggunakake: File ukuran skala ngidini sampeyan nglatih memori sampeyan. Olahraga kasebut kalebu ngelingake tembung sing diwaca lan mbaleni kanthi kuat, sawise sawetara stimulasi (1 utawa 2), nalika persagi dadi kuning lan kosong. Kanggo nggunakake file kasebut, disedhiyakake ing presentasi banjur mouse utawa ruang spasi, terus maju slide. Titik kekuwatan bisa diowahi, wis ana 4 dhaptar kanthi jangkung 1 lan siji kanthi jembaré 2, mung pasang tembung anyar ing persegi

link: Jangka wektu 1 Jangka wektu 2

Fungsi perhatian lan eksekutif

Tabel memori kerja (4 suku kata)

Penulis: Federica Ciceri

Cara nggunakake: Kanthi nampilake tabel suku kata, bocah kasebut dijaluk ngapalake suku kata lan kalenggahane. Kanthi ngilangi syllable meja lan nampilake tabel kanthi alur, bocah kasebut kudu menehi jeneng suku kata sing ana ing sadawane dalan.

link: Download saka drive

Kertu efek pipa

Penulis: Federica Ciceri

Cara nggunakake: Kertu kanggo kegiatan jeneng cepet, nanging ing mode stroop

link: Download saka drive

Game panah munggah / mudhun

Pengarang: Priskilla Malhamè

link: Download saka Drive

PASAT

Pengarang: Irene Dall'Ora

Katrangan: Olahraga kasebut minangka PASAT: ing mode presentasi dijaluk ngelingake nomer sing katon sadurunge lan ditambahake menyang sampeyan
nonton. Kanggo bocah sing wis ngalami ngleksanani iki, warna supaya bisa ngrampungake tugas, kayata:

patrap tartamtu cocog karo warna;

warna cocog karo owah-owahan operasi (umpamane saka + kapak)

link: Download saka Drive

Denjinasi stroop

Pengarang: Irene Dall'Ora

Katrangan: Sampeyan dijaluk menehi jeneng yen kertu kasebut putih, nalika sampeyan kudu menehi warna yen diwenehi warna. Kanggo bocah sing luwih berpengalaman, warna bisa ana gandhengane karo aturan sing spesifik (umpamane: "tepuk tangan nalika ana warna abang", utawa "ujar apa wae yen ana warna kuning".

link: Download saka Drive

Apa kita keganggu terapi pidato ?!

Pengarang: Davide Mongelli

Katrangan: Alat kanggo nggarap:

-priksa manungsa waé

- morphosyntax

- extension frasa

- urutan fisik

- Leksikon ing output

link: Download saka Drive

Lynx - game perhatian visual

Pengarang: Caterina Martinelli

Description: Download pandhuane

link: Download saka Drive

Nggatekake urutan urutan lan warna

Pengarang: Monica Crescenzi

Katrangan: Presentasi titik daya sing ngemot suksesi kegiatan sing ngarahake memori stimulasi, visualisasi, perhatian. Pasien dijaluk ndeleng lan ngelingake urutan lan posisi warna lan bentuk. Sawise nuduhake saben urutan, pasien bakal dijaluk nindakake tindakan. Sawise nglakokake apa sing dijaluk, dibutuhake kanggo nyathet urutan warna / bentuk sing ditampilake sadurunge, miturut kritéria sing diwenehi.

link: Download saka Drive

Memori lan Manungsa waé Visual

Pengarang: Arianna Chiorri lan Ilaria Mangino

Description:

Pakaryan dipérang dadi 3 tingkat nambah kangelan.
Ing tataran kapisan, rong kertu bakal dipasrahake marang bocah: saben kertu duwe kewan, warna lan nomer. Tampilan kertu kasebut bakal tahan 5 detik lan bocah mung kudu ngelingake nomer lan kewan saka kertu loro. Sawise acara kasebut, sampeyan bakal dijaluk kelingan nomer utawa kewan kasebut.
Ing level kapindho bocah uga kudu ngelingi warna saben kertu.
Pungkasan, ing level katelu, saliyane kanggo ngelingake nomer, kewan lan warna saben kertu, bocah kasebut kudu ngati-ati amarga distractor bakal katon sajrone paparan kertu.

link: Download saka Drive

Obyek ing omah

Pengarang: Greta Calligaris

link: Download saka Drive

Wacan lan nulis

Maca suku kata lan tembung kanthi fonem / k /

Pengarang: Priskilla Malhamè

link: Download saka Drive

Maca suku kata lan tembung kanthi fonem / v /

Pengarang: Priskilla Malhamè

link: Download saka Drive

Game: siput nganggo fonem /ʃ /.

Pengarang: Priskilla Malhamè

link: Download saka Drive

Wacan suku kata, ukara lan fonem kanthi / s /, / ts / lan / dz /

Pengarang: Priskilla Malhamè

link: Download saka Drive

Pangenalan suku kata awal

Pengarang: Manuela Gragnaniello

link: Download saka Drive

Katrangan gambar + nulis kriyo

Penulis: Greta Caligaris

Katrangan: ing file kasebut

link: Download saka Drive

Pemetaan fonem / grapema

Penulis: Giulia Delfino

Katrangan: ing file kasebut

link: Download saka Drive

Jeneng ditulis

Pengarang: Sara Jane Raffaello

Katrangan: bocah bisa ndeleng gambar kasebut lan kudu nulis tembung sing bener, banjur sawise dheweke duwe umpan balik visual kanggo verifikasi bener

link: CRA Digram lan Trigram Gambar PB

Kaputusan ejaan

Pengarang: Sara Jane Raffaello

link: CRA Digram lan Trigram Keputusan Ejaan PB

Goleki kesalahan

Pengarang: Sara Jane Raffaello

link: Download saka Drive

Klompok konsonan maca

Penulis: Chiara Campana

link: Download saka Drive

Keputusan Ejaan Pac-man

Penulis: Federica Demurtas

link: Play online

Maca lan ngerteni: Bola

Penulis: Federica Demurtas

link: Download saka Drive

Katrangan gambar kanthi dhukungan visual lan auditory

Penulis: Greta Calligaris

link: Download saka Drive

Mathematics

Kertu supaya bisa maca kanthi cepet sepuluh

Penulis: Elena Mattesini

Cara nggunakake: Tujuane yaiku kanthi cepet maca jumlah sajrone sepuluh, kanggo ngelingake pola sing banjur kelingan karo fakta angka utama kanthi 10. Yen kertu dicithak, game uga bisa diciptakake kanthi tujuan kanggo nggarap rampung dening 10.

link: Download saka drive

Nomer nomer jumlahe

Pengarang: Priskilla Malhamè

link: Download saka Drive

Rubamazzo kanthi nomer 10

Pengarang: Camilla Zambianchi

Katrangan: Ing file

link: Download saka Drive

Tabel teka-teki kaping (8 kaping meja)

Pengarang: Silvia Cattaneo

Katrangan: teka-teki tabel multiplik inspirasi dening Model Pelatihan Kognitif

link: Download saka Drive

aphasia

Nemokake lukisan / tugu

Pengarang: Debora Bibiano

link: Aku ngerteni lukisan kasebut Nemoni tugu kasebut

Manéka bahan

Bahan sing digawe Adriana Romano

Penulis: Adriana Romano

Katrangan: folder iki ngemot macem-macem bahan sing digawe saka terapi pidato Adriana Romano. Khusus sampeyan bakal nemokake:

  • Gambar kanggo nggawe kertu
  • Omah fonem
  • Wacan kanggo fonem
  • Kertu pasangan minimal
  • Bingo
  • Materi kanthi denominasi
  • liyane

link: Download saka Drive

Eken token Bing

Pengarang: Greta Calligaris

link: Download saka Drive

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri