Descrizione

Tipe: Web-App (dianggo ing PC)

Tulis tembung kasebut yaiku aplikasi web sing dirancang kanggo wong sing nganggo basa, maca, nulis masalah utawa sing sinau basa Italia minangka basa liya. Web-app dipérang dadi rong bagéan:

  • ing mode training kita bakal mirsani gambar lan ngrungokake tembung, sing uga bakal diusulake kanthi tulisan
  • ing mode Activities Kasedhiya kanggo nulis tembung sing cocog karo gambar utawa apa sing bakal kita krungu.

Setelan kasebut:

  • Kategori: panganan, sandhangan, sarana transportasi, kata kerja, nomer, warna
  • Jumlah gambar
  • Syllables kanggo saben tembung
  • Jinis stimulasi: gambar + audio, gambar mung, audio mung
  • Kabeh kasus ndhuwur / cilik ndhuwur lan cilik ngisor

Arsip kasebut ngemot luwih saka 200 gambar frekuensi dhuwur-medium.

  • Kanthi / Tanpa latihan
Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Aphasia: pambangunan ukara (bagean 2: rehabilitasi)

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri