Ing kursus video iki, kita bakal bisa ndeleng babagan:

  • Gawe tab kanthi cepet lan rapi nggunakake trabasan
  • Instal add-ons
  • Muter slide kanthi acak
  • Gawe animasi khusus

Saliyane kursus video sampeyan bakal duwe folder kanthi bahan sing digunakake ing kursus + atusan gambar gratis + template PowerPoint sing wis digawe.

Kaya kabeh kursus sing ora sinkron, akses bisa urip selawase urip.


Temokake kursus ing kene: https://trainingcognitivo.teachable.com/p/laboratorio-di-powerpoint-per-attivita-logopediche

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

kesalahan: Content dilindhungi !!
10 kegiatan kanthi gandha