Descrizione

Tipe: Web-App (dianggo ing PC, piranti Apple lan piranti Android)

Operan yaiku aplikasi web gratis kanggo nglatih jeneng leksikal, keterampilan sing dianggep akeh penulis dadi prediktor katrampilan maca. App ngidini sampeyan milih rangsangan adhedhasar dawa ing suku kata banjur nuduhake menyang bocah sing kudu menehi jeneng. Ing pungkasan laporan bakal dituduhake karo tembung sing ditebak lan salah.

dislametaké

  • Mbenakake kacepetan jenenge

pangaturan

  • Jumlah stimulasi
  • Umpan (manual / otomatis)
  • Kecepatan ekspos (tetep, suku kata / detik, detik / suku kata)
  • Unsur retorable
  • Ukuran gambar
  • Pilihan rangsangan (otomatis / manual)
  • Frekuensi saben stimulus
Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Game gratis anyar: Urutake huruf

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri