Praktek klinis sing apik ing rehab rumah sakit saka wong sing nandhang cedera otak sing abot (SIMFER-FNATC 2010)

Konferensi Konsensus Kelainan Bahasa Primer (CLASTA-FLI 2019)

Diagnosis lan terapi stroke iskemia pediatrik akut (SIP-SIMEUP-SINP 2007)


Kelainan Pembelajaran Perkembangan Khusus: Rekomendasi Praktik Klinis sing Ditetepake Nggunakake Metode Konferensi Konsensus (Konsensus - 2007)

Perawatan kelainan spektrum autisme ing bocah lan remaja (SNLG - 2015)

Indikasi lan strategi terapeutik kanggo bocah lan remaja sing kelainan hiperaktif defisit perhatian (Konsensus - 2003)

Stroke serebral: Pedoman pencegahan lan perawatan Italia (SPREAD - 2016 dilaporake dening Federica Galli lan Elena Mattace)

Pedoman Autisme (SINPIA - 2005)

Pedoman gagap (terjemahan pedoman Walanda - 2019)

Pandhuan dysphonia (dilaporake dening Eleonora Biagetti)

Pedoman babagan manajemen terapi wicara pasien aphasic diwasa (FLI - 2009)

Pandhuan babagan terapi wicara ing penyakit Parkinson (dilaporake dening Eleonora Biagetti)

Pandhuan babagan manajemen pasien dysphagia diwasa ing terapi wicara lan terapi pidato (FLI - 2007)

Pitunjuk cacat (dilaporake dening Eleonora Biagetti)

Manual penilaian komunikasi ing bidang perawatan kanggo wong sing duwe sclerosis lateral amyotrofik (klompok CARE SLA - 2017)

Rekomendasi kanggo papan pemulihan bocah sing kena infantile Cerebral Palsy (SINPIA lan SIMFER -2013)

Rekomendasi kanggo nggarap bocah dwibahasa (dilaporake dening Eleonora Biagetti)

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

kesalahan: Content dilindhungi !!
Latihan analisis grammar online