Praktek klinis sing apik ing rehab rumah sakit saka wong sing nandhang cedera otak sing abot (SIMFER-FNATC 2010)

Diagnosis lan terapi stroke iskemia pediatrik akut (SIP-SIMEUP-SINP 2007)

Pembelajaran Khusus Gangguan Pengembangan: Rekomendasi kanggo praktik klinis sing ditetepake kanthi cara Konferensi Konsensus (Konsensus - 2007)

Pengobatan gangguan spektrum autisme ing bocah lan remaja (SNLG - 2015)

Strategi indikasi lan terapi kanggo bocah lan remaja kanthi gangguan hiperaktifitas defisit (Konsensus - 2003)

Stroke serebral: Pandhuan Italia kanggo nyegah lan perawatan (SPREAD - 2016 dilaporake dening Federica Galli lan Elena Mattace)

Pandhuan kanggo autisme (SINPIA - 2005)

Pedoman gagap (terjemahan pedoman Walanda - 2019)

Pandhuan dysphonia (dilaporake dening Eleonora Biagetti)

Pandhuan babagan Kelainan Basa Utama (dilaporake dening Eleonora Biagetti)

Pandhuan babagan manajemen terapi wicara pasien aphasic diwasa (FLI - 2009)

Pandhuan babagan terapi wicara ing penyakit Parkinson (dilaporake dening Eleonora Biagetti)

Pandhuan babagan manajemen pasien dysphagia diwasa ing terapi pidato lan terapi pidato (FLI - 2007)

Pitunjuk cacat (dilaporake dening Eleonora Biagetti)

Manual pambiji komunikasi kanggo perawatan wong karo sclerosis lateral amyotrophic (klompok CARE - 2017)

Rekomendasi kanggo papan pemulihan bocah sing kena infantile Cerebral Palsy (SINPIA lan SIMFER -2013)

Rekomendasi kanggo nggarap bocah dwibahasa (dilaporake dening Eleonora Biagetti)

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Disleksia lan pangerten: kepiye otak ngetrap

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri