Il Penggawa kertu yaiku aplikasi web gratis sing ngidini sampeyan ngasilake kertu maca, nulis lan pitungan tanpa wates kanthi nyetel paramèter sing dikarepake. Kertu sing digawe, ing PDF, banjur bisa didownload lan / utawa dicithak.

Generator lembar kegiatan pdf
Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Diagnosis dyscalculia: kritéria lan tes perbandingan (bagean II: sekolah tinggi lan diwasa + ngalami dyscalculia)

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Konversi phoneme / grapheme