Contact

Latihan Kognitif - Bologna

Chi siamo

Ivano Anemone

Psikolog - spesialis psikoterapis ing neuropsychology

Chiara Donadio

Speech Therapist

Antonio Milanese

Speech Therapist

Tulis kanggo kita

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

kesalahan: Content dilindhungi !!