Saka kene, sampeyan bisa ndownload tembung sing padha fonologis kanthi fonologis sing dipisah karo huruf.

Nanging, ing kene sampeyan bisa ngakses kaca interaktif nganggo kothak supaya bisa diuripake:

Folder 1 (diwiwiti karo "wit") ing huruf cilik

Folder 1 (diwiwiti karo "wit") ing huruf gedhe

Folder 2 (diwiwiti karo "teles") ing sisih cilik

Folder 2 (diwiwiti karo "udan") ing huruf gedhe

Folder 3 (diwiwiti karo "cumi-cumi") ing huruf cilik

Folder 3 (diwiwiti nganggo "cumi-cumi") kanthi huruf gedhe

Folder 4 (diwiwiti karo "pharaoh") ing huruf cilik

Folder 4 (diwiwiti karo "firaun") kanthi huruf gedhe

Folder 5 (diwiwiti karo "hen") ing huruf cilik

Folder 5 (diwiwiti nganggo "hen") kanthi huruf gedhe

Folder 6 (diwiwiti karo "ninggalake") ing sisih cilik

Folder 6 (diwiwiti karo "ninggalake") ing huruf gedhe

Folder 7 (diwiwiti karo "palu") ing huruf cilik

Folder 7 (diwiwiti karo "palu") ing huruf gedhe

Folder 8 (diwiwiti karo "nglangi") ing sisih cilik

Folder 8 (diwiwiti nganggo "nglangi") kanthi huruf gedhe

Folder 9 (diwiwiti kanthi "slope") ing sisih cilik

Folder 9 (diwiwiti kanthi "slope") ing huruf gedhe

Folder 10 (diwiwiti karo "tutul") ing huruf cilik

Folder 10 (diwiwiti kanthi "tutul") ing huruf gedhe

Folder 11 (diwiwiti karo "spatial") ing huruf cilik

Folder 11 (diwiwiti karo "spatial") ing huruf gedhe

Folder 12 (diwiwiti karo "perkiraan") ing sisih cilik

Folder 12 (diwiwiti kanthi "ngira") ing huruf gedhe

Folder 13 (diwiwiti karo "tabel") ing huruf cilik

Folder 13 (diwiwiti kanthi "tabel cilik") kanthi huruf gedhe

Folder 14 (diwiwiti kanthi "geter") ing sisih cilik

Folder 14 (diwiwiti kanthi "gemeter") kanthi huruf gedhe

Folder 15 (diwiwiti karo "pass") ing sisih cilik

Folder 15 (diwiwiti kanthi "pass") kanthi huruf gedhe

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Mripat ing dalan: 25 kertu kanthi latihan perhatian

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Ayo nulis gandha! 80 kertu karo kegiatan ing gandhaesercizi-gratis-online-lettura-scrittura-linguaggio