Dina iki kita pengin nglaporake inisiatif anyar sing nggabungake terapi pidato lan diksi ing podcast (audio cendhak, biasane antarane 5 lan 12 menit) kasedhiya gratis ing Spotify.

link: https://open.spotify.com/show/1rm7eFIDkXQmqJ6SFmhUht




Podcast kasebut digawe dening aktor Filippo Salaris lan ahli terapi aktor lan pidato Piero Murenu, anggota perusahaan kasebut Artis ora ana ing papan kasebut.

Ing podcast, sampeyan bakal nemokake pelajaran babagan nguciwani sing bener karo vokal terbuka lan tertutup, latihan ngrungokake aktif ing lagu sing diwaca dening Filippo Salaris, pil terapi wicara dening Piero Murenu lan, pungkasane, wacana sing nyenengake babagan tembung sing salah stres (ya, aku uga. Aku ngira Pumbaa minangka warthog lan dudu warthog!).

Iki minangka inisiatif sing apik kanggo nggabungake karya terapi wicara karo aktor nggunakake medium podcast sing bisa dirungokake kapan wae.




Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Yen profesor mikir "Ora ketompo sampeyan, sampeyan ora cocog kanggo matematika"
Ahli terapi pidato Antonio Milanese
Ahli terapi pidato lan programer komputer kanthi minat sinau. Aku nggawe sawetara aplikasi lan aplikasi web lan kursus ngajar babagan sesambungan karo terapi pidato lan teknologi anyar.

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri