Saben taun tes anyar maca, nulis, memori, manungsa waé katon. Ora gampang ngerteni tes neuropsikologis sing cocog kanggo fungsi tartamtu utawa kanggo klompok umur tartamtu. Pramila kita nggawe aplikasi web disebut Waca rangkeng- sing ngidini sampeyan milih:

  • Scope (memori, perhatian, maca, nulis, pitungan ...)
  • Umur utawa kelas
  • Rega regane

Web-app bakal ngasilake dhaptar tes sing cocog karo syarat sing nuduhake manawa sampeyan bisa download (yen gratis) utawa tuku. Salajengipun, nalika saiki, bisa ngakses review kita babagan tes khusus kasebut.

Sampeyan bisa uga kasengsem ing: Taksiran disleksia: tes

Miwiti ngetik banjur pencet Ketik kanggo nelusuri

Bèntèng tembung